Garantieclaim aanvragen voor een defecte artikel

Je bent hier:
Verwachte leestijd: 1 min

Helaas komt het bij elektronica voor dat een artikel defect raakt. Wij leveren standaard 2 jaar garantie op alle fysieke producten die via onze webshop besteld zijn, behalve bij sommige op=op producten, tweede hands producten, software, verbruiksartikelen (zoals inkt en papier) en bij producten waarbij expliciet een andere periode vermeld staat.

Voordat je een garantie claim aanvraagt verzoeken wij je om goed te controleren of het echt een defect is dat onder fabrieksgarantie valt. Als voorbeeld, als uw computer virussen heeft en hierdoor niet functioneert zoals je dat gewend bent, dan valt dit niet onder garantie. Je zou eerst je computer virusvrij moeten maken om er zeker van te zijn dat de virussen niet het oorzaak van de problemen zijn. Mocht het voorkomen dat je toch een garantie claim aanvraagt en wij constateren bij onze onderzoek dat het door virussen komt, dan kan het voorkomen dat er kosten in rekening worden genomen. Mocht je niet zeker weten of het klacht dat je hebt onder garantie valt, dan verzoeken wij je om eerst contact op te nemen.

Zodra alles uitgewerkt is en je wilt overgaan tot een garantie claim, dan moet je eerst een e-mail schrijven met een korte uitleg van je klacht en dat je een garantie claim wenst. Onze collega’s zullen daarop reageren met instructies voor het terug sturen of langs brengen van het product. Mocht je het artikel langs willen brengen, dan kan je binnen onze openingstijden zonder het maken van een afspraak het artikel inleveren.

Was deze artikel nuttig?
Niet leuk 0