Reparaties buiten de garantieperiode

Je bent hier:
Verwachte leestijd: 1 min

Bij Mena Computers hebben we een grote “Technische Dienst”. Bij de technische dienst assembleren en testen we nieuwe verkochte producten, daarnaast wordt het ook gebruikt voor garantie claims en reparaties voor producten die buiten de garantie periode is of die elders aangeschaft zijn.

Bij reparaties die buiten de garantie periode valt verrichten we eerst een simpele controle, hierbij kijken we wat voor componenten er aanwezig zijn, wat het probleem is en beoordelen we of het het onderzoeken waard is. Zoja, dan starten we een onderzoek, bij het onderzoek testen we de componenten en kijken we of het functioneert zoals het hoort. Als er na de hardware controle niets naar voren komt, dan gaan we de software onderzoeken.

Na het onderzoek wordt er één of meerdere prijsopgaven gemaakt. We maken een prijsopgave voor een minimale reparatie, dat houd in dat alleen de benodigde onderdelen of acties worden ondernomen om de computer werkend te maken, daarnaast geven we vaak ook een geadviseerde prijsopgave mee. Bij een geadviseerde prijsopgave kijken we naar hoe we het systeem optimaal kunnen maken, bijvoorbeeld door middel van een upgrade van een specifieke component.

Kosten:

Voor het onderzoeken van een klacht rekenen wij €20 – 50 . De benodigde tijd voor onderzoeken variëren nogal, hierdoor hebben we ook een variërende prijs voor het onderzoek, pas na het onderzoek kunnen we aangeven hoeveel de kosten zijn geworden. De kosten zullen nooit boven de €50,- uitkomen voordat we hebben overlegd.

Arbeidskosten kunnen we voorhand vaak ook niet aangeven, vaak komen we niet boven de kosten van het onderzoek uit, mochten de kosten dreigen hoger uit te vallen, dan overleggen we voorhand en geven we een complete prijsopgave.

Aanmelden:

Wil je een computer ter reparatie aanbieden, dan verzoeken we u om onze contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@minipc.eu en duidelijk aan te geven dat het om een reparatie gaat, onze collega’s zullen reageren met instructies voor het brengen/sturen van uw systeem. Contactformulier

Was deze artikel nuttig?
Niet leuk 0