Close

Laatste artikelen

Onze eerste AMD Ryzen Mini PC!
Na lang wachten op een Mini-ITX moederbord gebaseerd op een AM4 socket is het nu zover. Hierbij introduceren wij onze...
op Jul 11, 2017 | door Yucel Durmus
Zomerupdate 2017 - Nieuwe Mini PC's
Het is alweer zomer en zoals altijd zijn er weer veel vernieuwingen in Mini PC gebied. Zie in dit artikel de nieuwe...
op Jul 5, 2017 | door Yucel Durmus
Nieuwe BRIX gaming en passieve Mini PC's
Een BRIX PC met een GTX1060 en een aantal BRIX passief gekoelde barebones
op Jun 26, 2017 | door Yucel Durmus

Zomerupdate 2017 - Nieuwe Mini PC's

Geplaatst op: Jul 5, 2017 | Schrijver: Yucel Durmus | Categorieën: Nieuwsbrieven

Het is alweer zomer en zoals altijd zijn er weer veel vernieuwingen in Mini PC gebied. Zie in dit artikel de nieuwe modellen

Zomerupdate 2017 - Nieuwe Mini PC's

Zomerupdate 2017

Het is alweer zomer en zoals altijd zijn er weer veel vernieuwingen in Mini PC gebied. Zie hieronder wat er allemaal nieuw is
Gigabyte BRIX met i7 en GTX1060

De nieuwe BRIX is al met de vorige nieuwsbrief gedetailleerd aangekondigd. Doordat het een unieke systeem is vinden we dat het toch een plekje verdient bij dit nieuwsbrief.

 
Meer informatie
Shuttle NC03U series

Shuttle heeft de derde versie van de Nano series uitgebracht. De NC03U heeft een aantal unieke eigenschappen in verhouding met Intel's NUC series. De NC03U heeft een COM poort en een voetje waarmee je de computer in een verticale positie kunt plaatsen.

Bij de NC03U series heb je de NC03U, NC03U3, NC03U5 en NC03U7, met als enige verschil het type processor.
Meer informatie
Shuttle slim DS77U series

Ook de DS series heeft een vernieuwing gekregen, Shuttle is nu bij de 4de vernieuwing van de passief gekoelde Slim PC series.

Ook bij de DS77U series heb je 4 versies. De DS77U, DS77U3, DS77U5 en de DS77U7, met als enige verschil het type processor.
Meer informatie
Shuttle slim XC60J

Er blijft een hoge vraag voor Mini PC's met ondersteuning voor oudere aansluitingen. Shuttle heeft voor die personen een zeer unieke Mini PC uitgebracht. De XC60J wordt passief gekoeld en heeft maar liefst 8 COM poorten.
Meer informatie
Passive Ivy Skull Canyon

Onze Passive Ivy series zijn al zeer lang zeer populair bij personen die geen geluid wensen bij het gebruiken van de computer. Wij hebben onze series uitgebreid met de Passive Ivy Skull Canyon, welke gebaseerd is op een Intel NUC6I7KYK barebone.
Meer informatie
Raspberry Pi 3 Model B

De Raspberry micro computers zijn al jaren zeer populaire hobby of media computers. Het leek ons dan ook geschikt om de Raspberry ook toe te voegen aan onze assortiment.
Meer informatie

Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Je moet inloggen om te kunnen reageren.

Close