Close

Shuttle P20U

P20U

New

De Shuttle P20U is de nieuwste toevoeging aan de All-in-One series en wordt aangedreven door Intel's Celeron 3865U processor.

More details

3-7 werkdagen

Technische specificaties

€ 338,09

Een All-in-One PC voor POS, POI en Kiosk toepassingen

De Shuttle P20U is de nieuwste toevoeging aan de All-in-One series en wordt aangedreven door Intel's Celeron 3865U processor. De Shuttle XPC all-in-one P20U met een 11,6-inch (Aspect ratio: 16:9 widescreen, resolution: 1366 x 768) multi-touch display is gepositioneerd als een ruimtebesparend kassasysteem of besturingsapparaat voor het afspelen of automatiseren van media. De nieuwste 14nm Kaby Lake architectuur zorgt ervoor dat de systeem minder verbruikt, maar toch ook meer rekenkracht heeft dan zijn voorganger. Dankzij zijn passieve koeling is de P20U vrijwel geluidloos, onderhoudsvrij en geschikt voor 24/7 nonstop gebruik. De variatie aan aansluitingen aan de onderkant en IP54 stof en spatvrije certificering maakt de P20U geschikt voor verschillende specifieke toepassingen.

Let op: Dit betreft een All-in-One. De kast, moederbord, processor en de voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Recensies

Product beoordelingen

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Beoordelen

Shuttle P20U

Shuttle P20U

De Shuttle P20U is de nieuwste toevoeging aan de All-in-One series en wordt aangedreven door Intel's Celeron 3865U processor.

Ook gekocht

5 andere producten in dezelfde categorie

Close