Close

Shuttle P90U5

P90U5 (BLACK)

New

Met de XPC all-in-one breidt P90U Shuttle zijn assortiment All-in-One pc's uit en introduceert het zijn grootste model tot nu toe.

More details

3-7 werkdagen

Technische specificaties

€ 791,81

19,5-inch all-in-one pc voor POS-, POI- en kiosktoepassingen

Met de XPC all-in-one breidt P90U Shuttle zijn assortiment All-in-One pc's uit en introduceert het zijn grootste model tot nu toe. Het is de eerste in een 19,5 inch-formaat en met een capacitief touchscreen. Een Intel Ultra-Low-Voltage (ULV) processor zorgt voor een hoge rekenkracht terwijl het energieverbruik op een laag niveau blijft. Dankzij de passieve koeling is het systeem vrijwel geruisloos, onderhoudsvrij en goedgekeurd voor 24/7 bedrijf. Vooral geschikt voor verticale toepassingen is de opstelling van connectoren aan de onderkant en het IP54-compliante frontpaneel dat beschermd is tegen stof en beschermd is tegen spatten van water.

Touchscreen-functie ondersteunt vingertopinvoer
Capacitief aanraakscherm met 10-punts multi-touch
Ondersteunt invoer met handschoenen (PVC, katoen, katoen / linnen)
Styluspen niet ondersteund
Display van 49,5 cm (19,5 ")
49,6 cm / 19,5-inch LCD-scherm
Verhouding: 16: 9 breedbeeldscherm
Resolutie: 1600 x 900 = 1,44 Megapixel (WSXGA / HD +)

 

Let op: Dit betreft een All-in-One. De kast, moederbord, processor en de voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Recensies

Product beoordelingen

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Beoordelen

Shuttle P90U5

Shuttle P90U5

Met de XPC all-in-one breidt P90U Shuttle zijn assortiment All-in-One pc's uit en introduceert het zijn grootste model tot nu toe.

Ook gekocht

5 andere producten in dezelfde categorie

Close