Close

Intel NUC5CPYH

NUC5CPYH

New

De NUC5CPYH is één van de meest complete Intel NUC barebone tot nu toe. De NUC5CPYH is zeer geschikt voor als een mediaspeler, digital signage speler of als een systeem voor kantoor omgevingen.

More details

1-5 werkdagen

Technische specificaties

€ 132,00

Zeer complete Intel NUC

De NUC5CPYH is één van de meest complete Intel NUC barebone tot nu toe. De NUC5CPYH is zeer geschikt voor als een mediaspeler, digital signage speler of als een systeem voor kantoor omgevingen. In de nieuwste NUC wordt ook de nieuwste processor ondersteunt. De NUC5CPYH heeft de nieuwste Celeron N3050. De Intel Celeron N3050 heeft een kloksnelheid van 2x 2.16 GHz en heeft een TDP van 10W. Daarnaast is er een nieuwe generatie Intel HD grafische kaart, die voldoende kracht heeft om 4K beeldmateriaal af te spelen. De NUC5CPYH heeft ruimte voor maximaal 2x 8GB werkgeheugen, 1x 2.5" HDD/SSD en 1x M.2 (in gebruik voor de wifi). De NUC5CPYH heeft ook een ruime aanbod aan aansluitingen. Aan de achterkant kan je het volgende vinden: stereojack/TOSLINK, HDMI, VGA, Gigabit LAN, 2x USB3.0 en aan de voorkant is er nog een tweetal USB 3.0 aansluiting en opnieuw een stereojack. Al met al is de NUC5CPYH een NUC die geschikt is bij tal van toepassingen.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast en moederbord is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close