Close

Intel NUC6CAYH

BOXNUC6CAYH

New

De NUC6CAYH is de opvolger van één van zeer complete Intel NUC5CPYH/NUC5PPYH. De NUC6CAYH is zeer geschikt voor als een mediaspeler, digital signage speler of als een systeem voor kantoor omgevingen.

More details

1-5 werkdagen

Technische specificaties

€ 128,80

Zeer complete 6de generatie Intel NUC

De NUC6CAYH is de opvolger van één van zeer complete Intel NUC5CPYH/NUC5PPYH. De NUC6CAYH is zeer geschikt voor als een mediaspeler, digital signage speler of als een systeem voor kantoor omgevingen. In de nieuwste NUC wordt ook de nieuwste processor ondersteunt. De NUC6CAYH heeft de nieuwste Celeron J3455. De Intel Celeron J3455 heeft een kloksnelheid van 4x 1.5 - 2.3 GHz en heeft een TDP van 10W. Daarnaast is er een nieuwe Intel HD 500 grafische kaart, die voldoende kracht heeft om 4K beeldmateriaal op 60fps af te spelen. De NUC6CAYH heeft ruimte voor maximaal 8GB werkgeheugen, 1x 2.5" HDD/SSD en 1x M.2 SSD (in gebruik voor de wifi). De NUC6CAYH heeft ook een ruime aanbod aan aansluitingen. Aan de achterkant kan je het volgende vinden: stereojack/TOSLINK, HDMI 2.0, VGA, Gigabit LAN, 2x USB3.0 en aan de voorkant is er nog een tweetal USB 3.0 (waarvan 1 oplaadpoort voor randapparatuur) aansluiting en opnieuw een stereojack. Al met al is de NUC6CAYH een NUC die geschikt is voor tal van toepassingen.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast en moederbord is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close