Close

Intel NUC7I7DNKE

BLKNUC7I7DNK2E

New

Een Micro-PC als geen ander. Met zijn afmetingen van 11x11cm zijn er weinig toepassingen waar de NUC niet in past. De NUC's zijn bekend om zijn afmetingen, maar niet alleen in groottes, ook in wat hij kan bieden voor zijn afmetingen.

More details

Levertijd: 3-7 werkdagen

Technische specificaties

€ 585,51

Intel NUC met een 8de generatie Core i7 processor.

Een Micro-PC als geen ander. Met zijn afmetingen van 11x11cm zijn er weinig toepassingen waar de NUC niet in past. De NUC's zijn bekend om zijn afmetingen, maar niet alleen in groottes, ook in wat hij kan bieden voor zijn afmetingen. De NUC7I7DNHE heeft een Intel Core i7-8650U quad-core processor met een kloksnelheid van 1.90 - 4.20GHz. De NUC heeft ook een Intel UHD  620 grafische chip, die voldoende grafische kracht biedt om lichte games te spelen of om een 4K beeldscherm aan te sturen op 60Hz. De NUC heeft ruimte voor maximaal 32 GB DDR4, een M.2 SSD. Naast de inbouwmogelijkheden heeft Intel er ook voor gezorgd dat het zeer compleet word geleverd. De NUC komt met een Intel 8265AC wifi module met BT4.2. Ondanks zijn zeer kleine formaat biedt de NUC toch heel wat aansluitingen. De NUC7I7DNKE heeft een 2x HDMI 2.0a, Gigabit LAN, vier USB 3.1 (gen1, type-A).

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, processor, moederbord en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close