Close

Intel NUC7PJYH (Levertijd onbekend)

BOXNUC7PJYH

New

De NUC7PJYH is de opvolger van één van zeer complete Intel NUC6CAYH. De NUC7PJYH is zeer geschikt voor als een mediaspeler, digital signage speler of als een systeem voor kantoor omgevingen.

More details

This product is no longer in stock

Technische specificaties

€ 176,00

(Dit product kan momenteel niet besteld worden, heeft een onbekende levertijd!)

Zeer complete 8de generatie Intel NUC

De NUC7PJYH is de opvolger van één van zeer complete Intel NUC6CAYH. De NUC7PJYH is zeer geschikt voor als een mediaspeler, digital signage speler of als een systeem voor kantoor omgevingen. In de nieuwste NUC wordt ook de nieuwste processor ondersteunt. De NUC7PJYH heeft de nieuwste Pentium J5005. De Intel Pentium J5005 heeft een kloksnelheid van 4x 1.5 - 2.8 GHz en heeft een TDP van 10W. Daarnaast is er een nieuwe Intel UHD 605 grafische kaart, die voldoende kracht heeft om 4K beeldmateriaal op 60fps af te spelen. De NUC7PJYH heeft ruimte voor maximaal 8GB werkgeheugen, 1x 2.5" HDD/SSD en 1x M.2 SSD (in gebruik voor de wifi). De NUC7PJYH heeft ook een ruime aanbod aan aansluitingen. Aan de achterkant kan je het volgende vinden: stereojack/TOSLINK, 2x HDMI 2.0a, Gigabit LAN, 2x USB3.0 en aan de voorkant is er nog een tweetal USB 3.0 (waarvan 1 oplaadpoort voor randapparatuur) aansluiting en opnieuw een stereojack. Al met al is de NUC7PJYH een NUC die geschikt is voor tal van toepassingen.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast en moederbord is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close