Close

Passive Ivy NUC Business V1

A-NUC38-M1B

New

De Passive Ivy NUC Business V1 is één van de kleinste volwaardige passief gekoelde computers. De Passive Ivy NUC Business V1 is een zeer flexibele systeem die toe te passen is als een thuis en kantoor computer.

More details

Levertijd: 3-7 werkdagen

Technische specificaties

€ 82,75

Een passief gekoelde Micro-PC dat de nieuwste Intel processors ondersteunt.
 

De Passive Ivy NUC is één van de kleinste volwaardige passief gekoelde computers. De Passive Ivy NUC Business V1 is een zeer flexibele systeem die toe te passen is als een thuis en kantoor computer. Daarnaast is het nu ook mogelijk om het in te zetten in industriële omgevingen. De Passive Ivy NUC is gebaseerd op Intel's NUC systemen.

Je kunt kiezen uit de volgende twee moederborden:

NUC7I3DNK(H)E: Heeft een Intel Core i3-7100U (2x 2.40 GHz) processor met de volgende aansluitingen aan de achterkant: 2x HDMI 2.0a ,1x Gigabit LAN en 2x USB 3.0
NUC7I5DNK(H)E: Heeft een Intel Core i5-7300U (2x 2.50 - 3.50 GHz) processor met de volgende aansluitingen aan de achterkant: 2x HDMI 2.0a ,1x Gigabit LAN en 2x USB 3.0

 

Let op: Dit betreft alleen een kast. De rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close