Close

Shuttle DS77U

DS77U

New

De Shuttle Barebone DS77U is een passief gekoelde Micro PC met een robuuste 1.3 liter metalen chassis en uitzonderlijke connectiviteit

More details

3 Items

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Technische specificaties

€ 230,00

Industrieel ontworpen passief gekoelde slanke PC met ingebouwde Intel Kaby Lake processor.

De Shuttle Barebone DS77U is een passief gekoelde Micro PC met een robuuste 1.3 liter metalen chassis en uitzonderlijke connectiviteit, zoals: 2x HDMI 1.4b, DisplayPort 1.2, twee Intel LAN poorten, USB 3.0/2.0, seriële poorten, audio, kaartlezer en WLAN 802.11n. Het installeren van componenten is zeer simpel. Er is voldoende ruimte voor twee geheugen modules, een 2.5" schijf en een M.2 (2280) module. De ingebouwde dual core Intel "Kaby Lake" processor met geïntegreerde Intel HD Graphics 610 biedt voldoende prestaties voor een vloeiende beeld bij 4K content. Dankzij zijn opnieuw ontworpen passieve koeling architectuur is het systeem vrijwel onderhoud vrij en gecertificeerd voor 24/7 nonstop gebruik. De DS77U biedt veel prestaties terwijl het toch extreem energiezuinig zijn werk uitvoert. De Shuttle SlimPC DS77U is een ideale platform voor digital signage, POS, Kiosk, Thin Client, Cloud Computing, Office PC en multimedia. 

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, processor, moederbord en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close