Close

Shuttle nano NC03U

NC03U

New

De NC03U series wordt aangedreven door Intel's energiezuinige ULV (ultra-low-voltage) processors van de Kaby Lake generatie. Vergeleken met de NC02U series krijg je hogere klokfrequenties, verbeterde grafische prestaties en ondersteuning voor DDR4 werkgeheugen met een max van 2x16GB in plaats van DDR3L.

More details

1-5 werkdagen

Technische specificaties

€ 169,00

Shuttle's XPC nano Series krijgt een prestatie boost

De NC03U series wordt aangedreven door Intel's energiezuinige ULV (ultra-low-voltage) processors van de Kaby Lake generatie. Vergeleken met de NC02U series krijg je hogere klokfrequenties, verbeterde grafische prestaties en ondersteuning voor DDR4 werkgeheugen met een max van 2x16GB in plaats van DDR3L. In de Shuttle is er ruimte voor een M.2 2280 NVMe SSD en een 2.5" HDD of SSD. Door de DisplayPort aansluiting heb je de mogelijkheid om 4K op 60Hz weer te geven en nog een scherm met een lagere resolutie via HDMI. Ook USB is zeer flexibel ingezet bij de NC03U. Er is een USB type C aansluiting aanwezig, daarnaast ook USB3.0 en USB2.0 type A. Zakelijke gebruikers zullen blij zijn met de Intel Gigabit LAN en seriële poort, dit maakt de NC03U series geschikt voor gebruik bij: Digital Signage, POS, aansturing, kantoor of zelf multimedia.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, processor, moederbord en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close