Close

Shuttle nano NC10U5

NC10U5

New

De NC10U series wordt aangedreven door Intel's energiezuinige ULV (ultra-low-voltage) processors van de Whiskey Lake U generatie

More details

Levertijd: 1-5 werkdagen

Technische specificaties

€ 502,15

Shuttle's XPC nano Series met 8ste generatie Core i5 processor

De NC10U series wordt aangedreven door Intel's energiezuinige ULV (ultra-low-voltage) processors van de Whiskey Lake U generatie. Vergeleken met de NC03U series krijg je hogere klokfrequenties, verbeterde grafische prestaties en ondersteuning voor DDR4. In de Shuttle is er ruimte voor een M.2 2280 NVMe SSD en een 2.5" HDD of SSD. Door de DisplayPort en HDMI 2.0 aansluitingen heb je de mogelijkheid om 2x 4K op 60Hz weer te geven. Ook USB is zeer flexibel ingezet bij de NC10U. Er is een USB type C aansluiting aanwezig, daarnaast ook USB3.0 en USB2.0 type A. Zakelijke gebruikers zullen blij zijn met de Intel Gigabit LAN en seriële poort, dit maakt de NC03U series geschikt voor gebruik bij: Digital Signage, POS, aansturing, kantoor of zelf multimedia.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, processor, moederbord en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close