Close

Shuttle Slim DS68U

DS68U

New

De Shuttle Barebone DS68U is een passief gekoelde Micro PC met een robuuste 1.3 liter metalen chassis en uitzonderlijke connectiviteit, zoals: HDMI, VGA, twee Intel LAN poorten, USB 3.0/2.0, seriële poorten, audio, kaartlezer en WLAN 802.11n. 

More details

1-5 werkdagen

Technische specificaties

€ 229,00


Industrieel ontworpen passief gekoelde slanke PC met ingebouwde Intel Skylake-U processor.

De Shuttle Barebone DS68U is een passief gekoelde Micro PC met een robuuste 1.3 liter metalen chassis en uitzonderlijke connectiviteit, zoals: HDMI, VGA, twee Intel LAN poorten, USB 3.0/2.0, seriële poorten, audio, kaartlezer en WLAN 802.11n. Het installeren van componenten is zeer simpel. Er is voldoende ruimte voor twee geheugen modules, een 2.5" schijf en een M.2 (2280) module. De ingebouwde dual core Intel "Skylake-U" processor met geïntegreerde Intel HD grafische kaart biedt voldoende prestaties voor een vloeiende beeld bij 4K content. Dankzij zijn opnieuw ontworpen passieve koeling architectuur is het systeem vrijwel onderhoud vrij en gecertificeerd voor 24/7 nonstop gebruik. De DS68U biedt veel prestaties terwijl het toch extreem energiezuinig zijn werk uitvoert. De Shuttle SlimPC DS68U is een ideale platform voor digital signage, POS, Kiosk, Thin Client, Cloud Computing, Office PC en multimedia. 

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, processor, moederbord en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close