Close

Shuttle Slim XH110

XH110

New

De Shuttle XPC XH110 is een wolf in schaapskleren gezien zijn aanbod voor zijn afmetingen, er is genoeg ruimte voor een optische drive, twee 2.5 inch schijven en een M.2 SSD en heeft daarnaast ondersteuning voor Intel's zesde generatie processors.

More details

1-5 werkdagen

Technische specificaties

€ 180,00

Betaalbare 3-liter PC voor veeleisende opdrachten

De Shuttle XPC XH110V is een wolf in schaapskleren gezien zijn aanbod voor zijn afmetingen, er is genoeg ruimte voor een optische drive, twee 2.5" schijven en een M.2 SSD en heeft daarnaast ondersteuning voor Intel's zesde generatie processors. Door de ingebouwde heatpipe koeling blijft de Shuttle koel, stil en stabiel. De XH110V heeft voor zijn afmetingen zeer veel aansluitingen, waardoor de XH110V geschikt is voor vrijwel alle toepassingen. De XH110V heeft ondersteuning voor twee Ultra HD schermen en heeft twee Gigabit LAN, vier USB 3.0, vier USB 2.0 en twee seriële poorten. Optioneel kan je een WLAN en VGA poort inbouwen.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, moederbord, heatpipe koeler en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close