Close

Shuttle Slim XH170V

XH170V

New

De ultra compacte Shuttle Slim-PC Barebone XH170V is een ideale basis voor een kleine krachtige Mini PC. Het is niet alleen geschikt als een stille media PC met ondersteuning voor 4K schermen, maar de XH170V is ook geschikt voor als een Office PC en voor industriële toepassingen. 

More details

1-5 werkdagen

Technische specificaties

€ 198,00

Efficiënte en krachtige 3-liter PC

De ultra compacte Shuttle Slim-PC Barebone XH170V is een ideale basis voor een kleine krachtige Mini PC. Het is niet alleen geschikt als een stille media PC met ondersteuning voor 4K schermen, maar de XH170V is ook geschikt voor als een Office PC en voor industriële toepassingen. Met drie digitale video uitgangen heb je de mogelijkheid om tot drie schermen gelijktijdig te gebruiken. Met de ondersteuning voor 14nm LGA1151 Intel "Skylake" processors en 2.5" schijven of SSD's is de XH170V een zeer efficiënte en betrouwbare systeem voor veel verschillende toepassingen. Door de ingebouwde heatpipe koelingsysteem wordt er weinig geluid geproduceert bij maximale stabiliteit.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, moederbord, heatpipe koeler en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close