Close

Shuttle Slim XH270

XH270

New

De Shuttle XPC XH270 is een wolf in schaapskleren gezien zijn aanbod voor zijn afmetingen, er is genoeg ruimte voor een vier 2.5 inch schijven en een M.2 SSD en heeft daarnaast ondersteuning voor Intel's zesde/zevende generatie processors.

More details

1-5 werkdagen

Technische specificaties

€ 213,00

Betaalbare 3-liter PC voor veeleisende opdrachten

De Shuttle XPC XH270 is een wolf in schaapskleren gezien zijn aanbod voor zijn afmetingen, er is genoeg ruimte voor een vier 2.5" schijven en een M.2 SSD en heeft daarnaast ondersteuning voor Intel's zesde/zevende generatie processors. Door de ingebouwde heatpipe koeling blijft de Shuttle koel, stil en stabiel. De XH270 heeft voor zijn afmetingen zeer veel aansluitingen, waardoor de XH270 geschikt is voor vrijwel alle toepassingen. De XH270 heeft ondersteuning voor twee Ultra HD schermen en heeft twee Gigabit LAN, vier USB 3.0, vier USB 2.0 en 1x seriële poort. Optioneel kan je een WLAN inbouwen.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, moederbord, heatpipe koeler en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close