Close

Shuttle SH110R4

SH110R4

New

De Shuttle XPC SH110R4 is een instap kubus PC met een stijlvolle aluminium chassis en bied vele voordelen in verhouding met zijn voorganger; de SH81R4. 

More details

1-5 werkdagen

Technische specificaties

€ 203,00

Instap kubus PC voor de kostenbewuste gebruiker

De Shuttle XPC SH110R4 is een instap kubus PC met een stijlvolle aluminium chassis en bied vele voordelen in verhouding met zijn voorganger; de SH81R4. Er is nu ondersteuning voor de 6de en 7de generatie Intel Core processors met LGA1151 socket, 32GB werkgeheugen, 4K beeld met 60Hz, snelle M.2 SSD's met PCIe x4 architectuur. De SH110R4 heeft ruimte voor een hoog presterende grafische kaarten voor meereisende programma's en daarnaast is er nog ruimte voor een PCI-x1 uitbreidingskaart. WLAN en COM-poorten zijn ook beschikbaar middels een uitbreiding. De SH110R4 komt al met een efficiënte 80 PLUS Bronze gecertificeerde voeding en Shuttle's exclusieve I.C.E. heatpipe koeling, hierdoor heb je een stillere en efficiëntere computer dan wat concurrenten bieden voor de prijs. Voor een eigen look kan je de voorkant aanpassen zoals je dat wenst.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, moederbord, heatpipe koeler en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close