Close

Shuttle SH170R6

SH170R6

New

De Shuttle XPC Barebone SH170R6 komt met de 6de en 7de generatie van Intel Core desktop processors voor de LGA1151 socket binnen een elegante en frisse kast ontwerp.

More details

1-5 werkdagen

Technische specificaties

€ 229,00

Shuttle Mini PC met heatpipe koeling voor LGA1151 "Skylake" en "Kaby Lake" processors

De Shuttle XPC Barebone SH170R6 komt met de 6de en 7de generatie van Intel Core desktop processors voor de LGA1151 socket binnen een elegante en frisse kast ontwerp. De zwart geborstelde aluminium kast heeft een volume van 14-liter, welke maar een derde is van een conventionele midi-tower kast. Ondanks zijn kleine afmetingen heeft de SH170R6 zeer veel opties. Stel een krachtpatser samen met opties met de nieuwste Intel LGA1151 "Skylake" en "Kaby Lake" processor, een dual-slot dedicated grafische kaart, twee 6TB harde schijven in RAID mode, tot en met 64GB DDR4 aan werkgeheugen en een Blu-ray optische drive. Desondanks kan je ook een kosten effectieve opstelling samenstellen, sinds Intel's nieuwste generatie chips al een weinig verbruikende, maar toch krachtige onboard processor en grafische kaart bied.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, moederbord, heatpipe koeler en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close