Close

Shuttle SH370R6

SH370R6

New

De Shuttle XPC Barebone SH370R6 komt met de 8e/9e generatie van Intel Core desktop processors voor de LGA1151V2 socket binnen een elegante en frisse kast ontwerp.

More details

1 Item

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Technische specificaties

€ 279,00

Shuttle Mini PC met heatpipe koeling voor LGA1151V2 "Coffee Lake" processors

De Shuttle XPC Barebone SH370R6 komt met de 8e generatie van Intel Core desktop processors voor de LGA1151V2 socket binnen een elegante en frisse kast ontwerp. De zwart geborstelde aluminium kast heeft een volume van 14-liter, welke maar een derde is van een conventionele midi-tower kast. Ondanks zijn kleine afmetingen heeft de SH370R6 zeer veel opties. Stel een krachtpatser samen met opties met de nieuwste Intel LGA1151V2 "Coffee Lake" processor, een dual-slot dedicated grafische kaart, twee 6TB harde schijven in RAID mode, tot en met 64GB DDR4 aan werkgeheugen en een Blu-ray optische drive. Desondanks kan je ook een kosten effectieve opstelling samenstellen, sinds Intel's nieuwste generatie chips al een weinig verbruikende, maar toch krachtige onboard processor en grafische kaart bied.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, moederbord, heatpipe koeler en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close