Close
Ubiquiti security gateway USG Weergave vergroten

Ubiquiti security gateway USG

USG

Nieuw

De Ubiquiti UniFi Security Gateway is een professionele router met ingebouwde firewall, welke voorzien is van zeer goede monitoring en management features. De Ubiquiti UniFi Security Gateway kan 1 miljoen pakketjes per seconde aan waardoor hij uiterst geschikt is voor hosting en p2p omgevingen.

Eigenschappen Ubiquiti UniFi Security Gateway

  • Router en firewall in één apparaat
  • Gigabit WAN-, LAN- en VoIP-poort
  • VPN en VLAN mogelijkheden
  • QoS voor VoIP en videoverkeer
  • 1 miljoen pakketjes per seconde
  • Beheer via uitgebreide UniFi controllersoftware


Ubiquiti UniFi Security Gateway
De Ubiquiti USG is een semi-professionele router met ingebouwde firewall voor het MKB. De router kan dankzij geavanceerde hardware en software tot wel 1 miljoen data pakketjes per seconde afhandelen. Dit is erg handig voor wanneer u bijvoorbeeld een website host of veel gebruik maakt van peer-to-peer netwerken. Met de Ubiquiti UniFi Security Gateway kunt u ook een VPN-verbinding opzetten tussen 2 netwerken, om zo bijvoorbeeld een veilige verbinding te maken tussen een thuiswerker en het bedrijfsnetwerk.

Om de vele gelijktijdige connecties en hoeveelheid data te verwerken maakt de Ubiquiti UniFi Security Gateway gebruikt van een snelle Dual-Core 500 MHz MIPS64 processor die wordt ondersteund door 512 MB DDR2 geheugen. De USG beschikt ook over 2 GB aan flash storage voor alle configuraties en de firmware.

De Ubiquiti UniFi Security Gateway heeft geen ingebouwde ventilatoren en wordt passief gekoeld om zo een stille werking te kunnen garanderen. Het is mogelijk om de Ubiquiti USG aan de muur te monteren indien dit gewenst is. De router wordt via een meegeleverde 12 Volt (1A) voeding van stroom voorzien en verbruikt slechts 7 Watt.

UniFi software
De Ubiquiti UniFi Security Gateway kan gebruikt worden in combinatie met de gratis UniFi controllersoftware (minimaal versie 4). Met deze software kunt u de Ubiquiti USG volledig beheren en configureren. Met de software kunt u al uw Ubiquiti hardware in 1 oogopslag zien en op elkaar afstemmen. De software biedt verschillende monitoring tools en analyse tools om uw netwerk altijd op een overzichtelijke manier in de gaten te kunnen houden.

De software is erg uitgebreid en kan zelfs meerdere locaties tegelijk beheren. Deze locaties kunt u apart van elkaar monitoren en beheren, tevens kunt u verschillende LAN- en WiFi-groepen maken.

Inhoud verpakking

  • Ubiquiti UniFi Security Gateway
  • Voeding 12V 1A
  • Schroeven voor muurbevestiging
  • Handleiding

Meer details

€ 132,00

1 voorradig


Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Recensies

Product beoordelingen

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Beoordelen

Ubiquiti security gateway USG

Ubiquiti security gateway USG

De Unifi Security Gateway combineert betrouwbare beveiligingsfuncties met high-performance routing technologie.

1 andere product in dezelfde categorie

Close