Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Over ons

Hier vindt u alle informatie die u nodig zou kunnen hebben voor het bestellen bij Mena Computers. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan wij voor u klaar.

Wie is Mena Computers?

Mena Computers is een ICT-bedrijf die sinds haar oprichting in 2002 garant staat voor uitstekende advies, service en ondersteuning. In onze eigen Technische Dienst bouwen wij computersystemen op maat en leveren wij computers, laptops, printers, monitoren, netwerkapparatuur en overige computer onderdelen.

Vermelde prijzen

Alle prijzen die vermeld worden op onze website zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Plaatsen van een bestelling

Als u niet weet, of moeite heeft, met het bestellen van een product op onze website, dan kunt u ons bellen of mailen. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Betaalwijze

Mena Computers hecht veel belang aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens. U kunt bij ons veilig betalen met iDeal of overschrijven per bank. Tevens kunt u betalen met pin of contant indien u uw bestelling komt afhalen

Bezorging van uw bestelling

Levertijd

Zodra uw betaling bij ons verwerkt is nemen wij uw bestelling in behandeling. Houdt u bij het overboeken van uw vooruitbetaling rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen. Indien voorradig betreft de levertijd gemiddeld 1-2 werkdagen nadat wij uw bestelling in behandeling hebben genomen.

Moment van levering

Leveringen van Mena Computers vinden plaats met DPD, PostNL of Fadello. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven adres. Mocht u niet aanwezig zijn als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal het pakket de volgende werkdag nogmaals worden aangeboden.

Verzendkosten

Mena Computers rekent voor het versturen van haar producten verzendkosten.

Binnen NL € 8,95 (Gratis boven €50,-)
Naar België € 13,95 (Gratis boven €50,-)

Service en garantie

De factuur voor uw aankoop bij Mena Computers ontvangt u in het pakket of per e-mail in Adobe PDF formaat welke u zelf kunt uitprinten of digitaal kunt bewaren. Deze factuur dient naast aankoopbewijs van uw bestelling ook als garantiebewijs. Bewaar deze factuur dus goed.

Mocht u gebruik willen maken van onze service en garantie neem dan altijd eerst van tevoren per e-mail of telefoon contact op met de supportafdeling van Mena Computers. U ontvangt van onze supportafdeling dan aanwijzingen voor het retourzenden van het product.

Defecte goederen en garantie

Het kan voorkomen dat het door u aangeschafte product gebreken vertoont. Wanneer deze gebreken vallen binnen de fabrieksgarantie kunt u alleen na overleg met de supportafdeling het product ter reparatie dan wel vervanging opsturen naar Mena Computers. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd - meer hierover vindt u in de instructies die u van Mena Computers support ontvangt.

Herroepingsrecht / Bedenktermijn / Retourrecht

Klik hier voor meer informatie over het herroepingsrecht.

Klachten / Geschillen

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze gegevens kunt u vinden op onze contact pagina.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Mena Computers bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Algemene voorwaarden

Hier kunt u onze algemene voorwaarden lezen en eventueel uitprinten.

Back to Top