Close

Iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 - LED-monitor

4948570115112

Nieuw

De Prolite XUB2492HSU is een stijlvolle 24" LED LCD in Full HD en maakt gebruikt van IPS panel technologie. Deze superieure panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek. Hoog contrast en helderheid bieden uitstekende prestaties voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden. Tevens is deze 24" uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met pivot functie (roteerbaar). De ProLite XU2492HSU is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties en een hedendaagse vormgeving. Een zeer goede keuze voor o.a. multi monitor set-up, Digital Signage en Office toepassingen.

IPS-Technologie
IPS-technologie biedt een hoger contrast, betere zwart-weergave en superieure inkijkhoeken t.o.v. de standaard TN-technologie.

Ultra Slim Line
Ultra slim monitoren zijn voorzien van een smalle rand en zijn daarom bijzonder geschikt voor een videomuur of een multi-monitor opstelling.

HAS Pivot
Met een in hoogte verstelbare voet creert u een ergonomisch veranwoorde werkpositie die voldoet aan alle Arbo eisen. Hiermee voorkomt u niet alleen gezondheidsproblemen het verhoogt ook de productiviteit. Met de pivot functie kunt het scherm van draaien van landschap naar portret stand. Deze functionaliteit kan handig zijn wanneer de toepassing meer hoogte vereist dan breedte.

Flicker Free Bluelight
De ultieme oplossing voor het comfort en de gezondheid van uw ogen. Door middel van elektrische stroom wordt flikkeren van het scherm geëlimineerd. Met de Blue Light Reduction vermindert u eenvoudig de helderheid en de kleurtemperatuur waardoor de hoeveelheid blauwe licht gereduceerd wordt en uw ogen minder vermoeid voelen na het werken achter het scherm.

Luidsprekers
Deze LED monitor is voorzien van 2 hoge kwaliteit stereo luidprekers.

Kabels meegeleverd
  • 1 x HDMI-kabel
  • 1 x DisplayPort kabel
  • 1 x USB-kabel
  • 1 x audiokabel
ConnectiviteitInterfaces
  • HDMI (HDCP)
  • VGA
  • DisplayPort
  • USB 2.0 upstream
  • 2 x USB 2.0 downstream

Meer details

€ 192,00


1-5 werkdagen

Recensies

Product beoordelingen

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Beoordelen

Iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 - LED-monitor

Iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 - LED-monitor

De Prolite XUB2492HSU is een stijlvolle 24 inch LED LCD in Full HD en maakt gebruikt van IPS panel technologie. Deze superieure panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek.

Ook gekocht

6 andere producten in dezelfde categorie

Close