Close
Logitech Corded Desktop MK120 (QWERTY) Weergave vergroten

Logitech Corded Desktop MK120 (QWERTY)

920-002562

Nieuw

Logitech Desktop MK120 is een duurzaam duo dat comfort, stijl en eenvoud combineert. Dankzij de vlakke, fluisterstille toetsen en de standaardindeling met F-toetsen en een numeriek toetsenblok van normaal formaat kun je comfortabel typen. Dankzij het dunne profiel, het morsbestendige ontwerp, de duurzame toetsen die tot 10 miljoen aanslagen meegaan en stevige, verstelbare pootjes, ziet dit stijlvolle toetsenbord er niet alleen goed uit en voelt het goed aan, maar is het ook uiterst duurzaam. Daarnaast zijn de toetsen goed leesbaar. De optisch muis met hoge definitie bied je comfort en controle met de soepele, nauwkeurige tracking en een comfortabele, symmetrische vorm. En de set-up is eenvoudig. Je sluit jouw toetsenbord en muis gewoon aan op usb-poorten en je kunt er direct mee aan de slag.
 

Kenmerken van de Wireless MK120 Desktop van Logitech

 

Je kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken en de standaardindeling met F-toetsen en een numeriek toetsenblok van normaal formaat.

Dankzij het dunne profiel waardoor jouw handen een neutralere positie aannemen, het morsbestendige ontwerp, de duurzame toetsen die tot 10 miljoen aanslagen meegaan en stevige, verstelbare pootjes, ziet dit stijlvolle toetsenbord er niet alleen goed uit en voelt het goed aan, maar is het ook uiterst duurzaam.

De optische muis met hoge definitie bied je comfort en controle dankzij de soepele en nauwkeurig tracking en een symmetrische vorm die urenlang goed aanvoelt.

Set-up is eenvoudig. Je sluit jouw toetsenbord en muis gewoon aan op usb-poorten van jouw desktopcomputer, notebook of netbook en je kunt er direct mee aan de slag.

De vetgedrukte, helderwitte tekens zijn voor iedereen gemakkelijker te lezen; ideaal voor degenen die geen arendsogen hebben.

Toetsenbordindeling: QWERTY

Meer details

€ 24,88

2 voorradig


Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Technische specificaties

Kabellengte1.5
BluetoothN
DraadloosN
Rechts- of linkshandigRechtshandig en linkshandig
ScrollwielY
Type muisOptisch
Aantal knoppen2
MultimediasneltoetsenY
Numeriek keypadY
Toetsenbord optiesGeen opties
Type draadloze muisBedraad
Type toetsenbord connectieBedraad
Aan-uit schakelaarN
dpi800
Instelbare dpiN
Vlakke toetsenY
VoedingstypeUSB

Recensies

Product beoordelingen

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Beoordelen

Logitech Corded Desktop MK120 (QWERTY)

Logitech Corded Desktop MK120 (QWERTY)

Logitech Desktop MK120 is een duurzaam duo dat comfort, stijl en eenvoud combineert. Dankzij de vlakke, fluisterstille toetsen en de standaardindeling met F-toetsen en een numeriek toetsenblok van normaal formaat kun je comfortabel typen.

Ook gekocht

14 andere producten in dezelfde categorie

Close