Close
Logitech Cordless Desktop MK330 (QWERTY) Weergave vergroten

Logitech Cordless Desktop MK330 (QWERTY)

920-003989

Nieuw

Vlakke, muisstille toetsen van dit Logitech MK330 Toetsenbord maken het typen van IM's, e-mails en al het andere soepel en gemakkelijk. De draagbare, comfortabele muis gaat met de plug-and-forget nano-ontvanger mee naar je computer , waar je die ook gebruikt.
 

Sneltoetsen voor multimedia


Sla een nummer over. Pauzeer tijdens een video. Zet het geluid harder. Er zijn 11 multimedia sneltoetsen voor directe toegang tot afspelen, pauzeren, vorige, volgende, volume en dempen.
 

Draagbare draadloze muis


Je kunt de gestroomlijnde muis overal mee naartoe nemen. Bovendien kun je de nano-ontvanger gemakkelijk opbergen in het opbergvakje.
 

12 programmeerbare F-toetsen


Je kunt de programmeerbare F-toetsen eenvoudig aanpassen om je favoriete toepassingen, mappen of webpagina's te openen.
 

Gestroomlijnd, comfortabel ontwerp


Het gestroomlijnde ontwerp van het toetsenbord en de vlakke, muisstille toetsen bieden een comfortabele type-ervaring dan de toetsenborden van laptops en netbooks.
 

De eenvoud van plug-and-play


Set-up is een peulenschil: sluit de draadloze ontvanger gewoon aan op een usb-poort op je computer en je kunt meteen gaan chatten op MSN, winkelen op Amazon en browsen op Google, zonder software.
 

Geavanceerde, draadloze 2.4GHz-technologie


De draadloze verbinding met een bereik van 10 m voorkomt vertragingen vrijwel volledig uitval of storingen, zodat je op meer plekken kunt werken en gamen, zoals bijvoorbeeld vanuit je luie stoel.
Toetsenbordindeling: QWERTY

Meer details

€ 50,00


1-5 werkdagen

Close