TP-Link Archer T9UH

Beschrijving

De TP-Link Archer T9UH is een USB WiFi ontvanger die werkt op de Wi-Fi 5 Wireless-AC standaard. De TP-Link Archer T9UH heeft een maximale snelheid van 1300 Mbps op de 5 GHz band en 600 Mbps op de 2,4 GHz band. 

Eigenschappen TP-Link Archer T9UH

WiFi 5 – Wireless-AC standaard
1300 Mbps op 5 GHz en 600 Mbps op 2,4 GHz
4 ingebouwde hoog vermogen antennes
Inclusief USB 3.0 cradle
Werkt op Windows XP tot aan Windows 10
Werkt ook op Mac en Linux

Hoog vermogen USB Wi-Fi ontvanger

De TP-Link Archer T9UH beschikt over 4 hoog vermogen antennes en heeft een maximaal zendvermogen van 100mw. Dit zorgt ervoor dat u overal de best mogelijke verbinding heeft, ook op wat grotere afstanden. U kunt de TP-Link Archer T9UH direct op een USB poort aansluiten of gebruik maken van de handige USB cradle die meegeleverd wordt.

Naast het hoge zendvermogen is de TP-Link Archer T9UH geschikt voor de WiFi 5 standaard, ook wel Wireless-AC genoemd. Dit houdt in dat deze USB WiFi ontvanger dual-band WiFi ondersteunt en dus op zwel 2,4 GHz als 5 GHz kan werken. Dankzij de hoge snelheden van 1300 Mbps op 5 GHz en 600 Mbps op 2,4 GHz is de TP-Link Archer T9UH geschikt voor het streamen van hoge kwaliteit video.

De TP-Link Archer T9UH werkt op alle Windows systemen vanaf Windows XP en draait ook zonder problemen op Mac OS en Linux systemen.

Inhoud verpakking

  • TP-Link Archer T9UH
  • USB Cradle, kabel lengte ongeveer 1,5m
  • Handleiding
  • CD-rom 

Merk

TP-Link

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

50,83 incl. BTW

In voorraad bij leverancier. Levertijd: 5 werkdagen

Artikelnummer: 100658 Categorieën: ,