Close

Intel NUC7CJYH

BOXNUC7CJYH2

New

De NUC7CJYH is de opvolger van één van zeer complete Intel NUC6CAYH. De NUC7CJYH is zeer geschikt voor als een mediaspeler, digital signage speler of als een systeem voor kantoor omgevingen.

More details

2 Items

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Technische specificaties

€ 120,74

Zeer complete 8de generatie Intel NUC

De NUC7CJYH is de opvolger van één van zeer complete Intel NUC6CAYH. De NUC7CJYH is zeer geschikt voor als een mediaspeler, digital signage speler of als een systeem voor kantoor omgevingen. In de nieuwste NUC wordt ook de nieuwste processor ondersteunt. De NUC7CJYH heeft de nieuwste Celeron J4005. De Intel Celeron J4005 heeft een kloksnelheid van 2x 2.0 - 2.7 GHz en heeft een TDP van 10W. Daarnaast is er een nieuwe Intel HD 600 grafische kaart, die voldoende kracht heeft om 4K beeldmateriaal op 60fps af te spelen. De NUC7CJYH heeft ruimte voor maximaal 8GB werkgeheugen, 1x 2.5" HDD/SSD en 1x M.2 (in gebruik voor de wifi). De NUC7CJYH heeft ook een ruime aanbod aan aansluitingen. Aan de achterkant kan je het volgende vinden: stereojack/TOSLINK, 2x HDMI 2.0a, Gigabit LAN, 2x USB3.0 en aan de voorkant is er nog een tweetal USB 3.0 (waarvan 1 oplaadpoort voor randapparatuur) aansluiting en opnieuw een stereojack. Al met al is de NUC7CJYH een NUC die geschikt is voor tal van toepassingen.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, processor, moederbord en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close