Close

Intel NUC8i7HNK

BOXNUC8I7HNK2

New

De NUC8i7HNK is Intel's snelste Micro PC. De NUC kan met zijn i7 processor en Radeon™ RX Vega M GL grafische kaart zware taken en games aan. 

More details

Levertijd: 3-7 werkdagen

Technische specificaties

€ 655,73

De krachtigste Micro PC van zijn formaat

De NUC8i7HNK is Intel's snelste Micro PC. De NUC kan met zijn i7 processor en Radeon™ RX Vega M GL graphics grafische kaart heel wat zware taken en games aan. De Intel NUC8i7HNK komt met een Intel Core i7 8705G (4x 3.10 - 4.10 GHz), ondersteuning tot 64GB DDR4 werkgeheugen, 2x M.2 slots, een Radeon™ RX Vega M GL graphics kaart en heeft een brede aanbod aan poorten, zoals: 6x USB3.0, 2x Thunderbolt 3 (met support voor USB3.1), een SD-kaartlezer, 3.5mm jack met Toslink ondersteuning, 2x HDMI 2.0a, mini-DisplayPort 1.2 poort en een Infrarood ontvanger. De NUC8i7HVK is hiermee één van de snelste computers van zijn formaat.

-----------------------

Dompel jezelf onder
Discrete, Radeon * RX Vega M-graphics leveren een supersnelle 90 frames per seconde (FPS) voor verbluffende VR- en game-ervaringen. Ultramoderne 7.1 multikanaals digitale audio verbetert de ervaring.

Speel - en werk - met Power to Spare
De Intel® NUC 8 VR-machine wordt aangedreven door een krachtige, ontgrendelde 8ste generatie Intel® Core ™ i7-processor - klaar voor overklokken en snelheid van het breken van inhoud. Er is ruimte voor maximaal 64 GB aan DDR4 RAM en twee M.2-slots voor SSD's. En voor het geval er nog werk te doen is, kunt u productiviteitsapps uitvoeren en naadloos multitasken.

Overal plaatsen of overal mee naartoe nemen
Met slechts ongeveer drie pond en een dunne 8,7 x 5,5 x 1,5 inch is dit Intel's kleinste premium VR-geoptimaliseerde systeem dat je kunt krijgen. Stop het naast een monitor of gooi het in je rugzak.

Verspreiden
Met vier videopoorten, twee Thunderbolt ™ -poorten en zeven USB 3-poorten, kunt u uw VR-headset aansluiten of maar liefst zes beeldschermen besturen voor extreme gaming, virtual reality of high-performance computertaken.

Let op: Dit betreft een barebone. De kast, processor, moederbord en voeding is al aanwezig, de rest van de onderdelen kunt u beneden kiezen. Om uw keuze makkelijker te maken is er een voorbeeld samenstelling aangemaakt.

Close